Ivans ”naken med vargar” på scen

DSC1428
Ivans nummer börjar med ett hologram där han står på knä i profil mitt emot en varg, helt naken. När hologrammet försvinner syns istället Ivan i nutid och påklädd mitt på scenen. Under låten ses även hologram på enbart vargar bakom honom, på en rad. Själva numret är riktigt snyggt och välgjort i sin helhet men låten ”Help you fly” har mer att önska. Ivan måste hjälpa låten att lyfta nästa vecka för att ha någon chans, är den kvalificerade gissningen.

En stor anledning till hologrammen är att reglerna i ESC säger att man inte får ha levande djur på scenen och Ivan ville ha just detta. Genom att förfilma och spela upp vargarna som ett hologram kan han alltså ha med dessa ändå.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *