Kan detta vara årets topp 5?

DSC1829

Australien får inte till det under hela numret och repet. Under de sista repetitionerna med Australien och Litauen så har det varit problem med tekniken, till exempels que pilot, time coden i Front of House.

Dock är numret är rejält snyggt och sångerskan Dami Im bär en glittrande klänning med mycket paljetter. Hon börjar avslappnat sittande på en upphöjd plattform som även den gnistrar och glittrar  blått men behöver få lite hjälp för att kliva ner från plattformen Något som vi inte skulle se så detta behöver produktionen göra något åt. Bakgrunden ser ut att föreställa en överblick av ”Sydney”. Vidare så har hon inte karisma och hade det inte varit för att hon kom från Australien så hade inte detta varit en topp 10 låt.

Överlag är det rejält fortsatt snyggt scenummer som är avskalat samtidigt som det sticker ut från allt annat vi sett hittills. Den klara säkra sången sitter som en smäck och hon är övertygande i det hon sjunger, fast det är några platser där hon sjunger inte lika bra.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *