Klädbyte på Justs och man ser tydligt att han har varit på fest

DSC1156

Lettland är först ut i sin semifinal och den 4:e som repar i dag.  Sångaren Justs ”Heartbeat” är en låt är mycket speciell låt som många gillar om och är i EMD-genren. Lettland har med sig en tidigare artist från forrige år som låtskrivare: Aminata som gjorde att Lettland var i finalen för första gång sedan början på 2000-talet.

Sången är sådär låt som man egentlig inte skulle börja med men hellre ha den i slutet. Även om refrängen är så där och rytmen är modern tror det inte blir final för det här lettiske bidragen.

Under dagens rep har han bytet kläder från brun-röd jacka till svart-jacka, men sångaren har en tendens att nästan skriksjunga,

Ljussättningen går i blått och rött och när LED-golvet börjar flimra runt honom samt när det förvandlas till någon slags landningsbana är riktigt snyggt men det blir för mycket teknik som gör att Justs inte kommer i centrum, inte heller landningsbanan.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *