Dansk dans bakom slovenska ManuElla

dansare2_zps4fg9v55k
Under invigningen haffades också Jannik Baltzer Hattel. Han är dansare och akrobat bakom sloveniens bidrag men är själv från Danmark. I Eurovision handlar mycket men inte allt om artister och låtskrivare. Det är en stor produktionsapparat runtom också för att kunna skapa så bra shower som det bara går. För att få detta används bland annat dansare på scenen.

Jannik fick förfrågan redan innan den nationella finalen i Slovenien om han ville dansa bakom sångerskan då han ses som en av de bästa dansarna i världen. Han avslöjar att det har varit problem vid repen eftersom det är ett krävande nummer där koreografin äntligen sitter. Liksom många andra har sagt så tycker även Jannik att scenen är otroligt stor och att det är en rolig grej att vara här.
Att han skulle visa sig bli lika populär som sångerskan ManuElla och redan har gjort flera intervjuer kunde han inte ana när han bestämde sig för att tacka ja. Dansaren älskar att vara i Sverige i på Eurovision men sitt största uppträdande hittills är att ha uppträtt inför den danska drottningen där hemma, som medlem i gruppen ”No Limits acrobatics”.

Just på röda mattan tycker han att det är otroligt roligt att vara med också eftersom det är något som man inte gör varje dag.
– Då kan man känna sig lite speciell.
Till sist avslöjade Jannik att han har kollat på Eurovision Song Contest många gånger. Hemmaduon Olsen Brothers är en av favoriterna tillsammans med Emmelie de Forest. Eurovisionen är något som Jannik vill göra flera gånger om han får möjlighet eftersom detta är en tuff tävling också från ett dansperspektiv. dansare_zpsxiudz7rb

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *