Tredje och sista genrepet om två timmar

Ännu en strålande dag tar sin början här i huvudstaden och om cirka två timmar börjar det tredje genrepet på två dagar. Ytterligare några timmar senare smäller det. Då drar den första semifinalen igång och det gäller var var och en av artisterna att ge sitt allra bästa och möjligen också lite till för att ta en av de åtråvärda 10 platserna till lördagens final.

Men först alltså det sista genrepet där vi kommer att följa hur det går och spana in artisternas dagsform. Hur kommer det gå för Norska Agnete som fokuserat på endast framträdandet under hela veckan?  Kommer Ryska Sergey att fortsättningsvis hålla sig på fötterna och att faktiskt lyckas synka sina rörelser med det tekniska? Fortsätter de andra att leverera i sina nummer? Vi får helt enkelt se.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *