De svenskspråkiga får en rolig stund när Måns kommer i osynk med tiden

34_zpsktvoap7y

Mitt emellan bidragen, i en paus står Petra Mede i ett än så länge tomt green room men tar fel kamera att prata i.
– Så var är min kamera? Frågar hon på svenska och börjar i väntan på klartecken att ta om komma in helt osökt på en helt annan låttitel nämligen ”I’m still standing”.

Det är emellertid först när alla länder är klara och de ska börja dra röstningsregler samt räkna ned som det inte längre går som på räls och vi får se hur bådas spontanitet och humor kommer fram ordentligt, vilket är väldigt charmigt på ett sätt. Efter att Måns avslöjat att det inte går att rösta på sitt eget land vilket han lärt sig efter att ha försökt ett flertal gånger förra året blir det nedräkning. En nedräkning där de båda inte räknar ned tillsammans. Måns är nämligen i en helt annan nedräkningstakt. När Petra Mede så påpekar det så är Måns väl medveten om detta redan.
– Jag vet, jag har alltid haft problem med det.

I väntan på omtagning blir det lite hemtrevligt nedtonat prat mellan Petra och Måns, som visst ligger ute vad Petra än tror, så vi får sitta och njuta av deras lilla snack som bland annat inbegriper accenter, att det bara är en vecka kvar och om att de måste ses någon gång framöver. De i presscentret som kan svenska har väldigt roligt medan de utländsktalande inte förstår vad som pågår.

Cirka 1,5 minut senare av hemtrevligt tjitt-tjatter ger studiomannen de instruktioner och nedräkningen tas om. Den här gången fixar Måns det betydligt bättre.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *