Omgjord Sound of music inleder andra semifinalen

34_zpsktvoap7y
Semifinal två och detta genrep inleds med att Måns Zelmerlöw och Petra Mede när de presenteras kommer ut och börjar välkomna tv-publiken som bara blir större och större i och med att nu också USA sänder denna show. Det måste vara en mäktig känsla inte bara för alla artister och låtskrivare utan också för själva produktionen att deras blickar vänds mot Sverige.

Programledarna ger när Måns så börjar ta ton en musikalisk inledningsakt som först först kan liknas vid ”Askungen” men sen visar sig vara en helt ny version på ”Sound of music”. Självfallet med en hel massa dans, dansare och pyroteknik. Det är ju faktiskt Eurovision och fest!
3_zpssjj2gnxl
4_zpsncnycb8s

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *