Så går det för artisterna på scen i eftermiddag

Polens sångare skrek litegrann sist på sitt rep men låter nu som att han gör det än mer nu. Känns inte lika säker på den punkten som de flesta andra artister.

Nicky Byrnes Sunlight har en förmåga att fånga en väldigt starkt. Han är som de där första värmade solstrålarna på våren som man bara vill ut i. Dock kom han totalt i osynk med kamerorna mitt under sitt rep och missade precis var och en i ungefär fyra-fem klipp. Oklart om han var före eller efter kamerapositionerna. Det han vinner på är sin klara säkra sång och den energin han förmedlar.

Litauens Donny Montell ser magisk ut där han snurrar runt och får LED-golvet att explodera i ett grönt universum av stjärnor som breder ut sig, flera gånger om.

Under Australiens senaste presskonferens togs det upp huruvida sångerskan Dami Im egentligen skulle sjunga mer som på skivversionen eller mer ”live”. Detta för att flera faktiskt hade uppmärksammat att kören bakom sångerskan då lät väldigt starkt. Dami och hennes kontakt tackade då för synpunkterna. Kören hörs fortfarande starkt bakom sångerskans röst i slutet, vilket bara förhöjer låten som i och med det får ett extra lyft som avslutning. Särskilt då sångerskan fortfarande ändå är i fokus.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *