Får känslan av att norska Agnete spar sig inför kvällen

norge_zpsc6zdsmqk
Norska Agnete har varit tämligen osynlig för oss under dessa dagar mer än under repetitionerna. Under Norges första presskonferens undvek hon till och med att komma personligen för att visa upp sig utan skickade ensam en ur delegationen för att besvara de frågor som dök upp. Det är visserligen bra att hon fokuserar på sitt framträdande och framför allt om man dras med hälsoproblem. Det som kan ligga henne i fatet är att hon i och med detta tillbakadragna sätt inte synts så mycket och därför inte kunnat exponeras lika mycket som de andra artisterna.

Nog om detta. Tittar vi på hennes bidrag så är det ett fint nummer och Agnete ser ju säker ut på scenen och sätter tonerna. Under förmiddagen här känns det emellertid som att något fattas henne, framträdandet är inte lika starkt som det har varit. Möjligen fokuserar sångerskan på att göra så bra som möjligt ikväll och därför väljer att spara på sig. Detta är inte ristat i berget men det är en teori.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *