Danmark tog revansch på karaokescenen

Det gick inte så bra för våra nordiska grannländer det här året. Först hamnade Finland utanför en finalplats och få förstod vad som hände. Även Island föll bort. igår gick både Norge och Danmark samma väg när de blev utan en finalplats. Danmark tycktes dock inte sura särskilt mycket över det och festade loss ganska bra på Euroclub efteråt där de dessutom såg sin chans till revansch och intog karaokescenen. Sören från lighthouse X gick upp och sjöng Robbie Williams ”Angel” vilket var väldigt populärt. Han var inte den enda, de andra två medlemmarna ville inte vara sämre och bjöd bland annat på ett smakprov ur ”Frost”
(FILM kommer senare, klippet var för stort säger mobilen)

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *