Här är startordningen i finalen

Några timmar efter den andra semifinalen blev så startordningen klar för finalfältet. Belgien och Laura Tesoros ”What’s the pressure” som gick ut sist i den andra semin kommer nu få öppna upp hela finalen medan medan Armenien avslutar alltsammans med en kärleksvåg (”Lovewave”) som heter duga signerad Iveta. Vårt och numera nordens största hopp i finalen – Frans – går ut som nummer nio, den enda platsen som är specifikt känd sedan tidigare. En av favoriterna, Ryssland, har nummer 18 medan Australien som börjar segla upp som en stor konkurrent till de har start plats 13. Faktum är att Ryssland har tappat lite som segertippat land vilket gör att det inte längre är så tvärsäkert att de kommer att ta en vinst. Det finns ett antal andra länder som också vill vara mer i leken och säga sitt.

1. Belgien
2. Tjeckien
3. Netherländerna
4. Azerbajdzjan
5. Ungern
6. Italien
7. Israel
8. Bulgarien
9. Sverige
10. Tyskland
11. Frankrike
12. Polen
13. Australien
14. Cypern
15. Serbien
16. Litauen
17. Kroatien
18. Ryssland
19. Spanien
20. Lettland
21. Ukraina
22. Malta
23. Georgien
24. Österrike
25. Storbritannien
26. Armenien

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *