Gästerna till sommarens Allsång på Skansen offentliggörs imorgon

Eleverna har fått sommarlov och sommaren börjar visa upp sig på allvar. Med sommaren följer också mycket evenemang runtom i vårt avlånga land såsom festivaler och inte minst Allsång på Skansen som har premiär om 15 dagar. Det om något får de allra flesta att tänka på somriga tisdagskvällar. I år har Petra Marklund lämnat över programledarpinnen till Sanna Nielsen som imorgon kommer att presentera sommarens artister. En av de är redan klar då det är Orups tur att få ta över Sollidenscenen under ”Allsångscenen är din”, tillsammans med gäster förstås. Vilka fler artister kan tänkas dyka upp under sommaren? Melodifestivalvinnaren Frans är en av de som är heta kandidater till att delta men om det stämmer, det lär vi märka imorgon under förmiddagen.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *