Skansenpremiär och allsångsdebut för SaRaha

SaRaha är en av morgondagens artister i veckans allsång från Skansen. Hon fick sitt stora genombrott i våras här i Sverige och tycker nu att det ska bli superkul att få göra debut här. Möjligen är det till och med premiär iom den första gången i sitt liv som hon ens är på Skansen, med undantag från pressdagen nu då. Det hon ser allra mest fram emot är att få uppleva och höra den berömda stämningen vars rykte har nått henne.
– Ja verkligen! Men det är sånt som man hör liksom, säger hon utan tvekan på att faktiskt ha hört det från andra håll och och tycker det ska bli jättespännande att möta allsångspubliken.

Lite nytt och lite MF
Det kommer att bli både nytt och igenkänt från SaRaha i form av den relativt nya låten Kengele men även hennes MF-bidrag, för att bland annat göra publiken nöjda.
– Folk vill ha en hel del Kizunguzungu så jag kör både och.

Både och gäller också när hon väl står på scenen fast när det handlar om balansen mellan att repa och samtidigt ha en naturlig feeling där hon står med utsikt över en stor del av huvudstaden.
– Det gäller ju att hitta nån slags spontanitet i det såklart även om det är viktigt att repa också men eehh, ja men spontanitet är bra. Det är ju otroligt vackert här!

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *