Bara välkända städer för Melodifestivalen 2017

logga-utskick
Foto: SVT

2017 års Melodifestivalsturné gör ett stopp i Norrland då Skellefteå får agera värdstad för den tredje deltävlingen. Det blir fjärde gången nu för Skellefteå som senast 2013 var en av städerna på stoppen. Även Växjö och Linköping får varsin deltävling och liksom Växjö har de stått som värdar tidigare. Sedan har vi vad som väl närmast kan kallas för ”den eviga trion” – Göteborg, Malmö och Stockholm.
– – Det känns fantastiskt att återigen få välkomna Melodifestivalen till Linköping. Linköping bjuder alltid upp till en härlig folkfest under Melodifestivalveckan och självklart hoppas vi på att överträffa festligheterna när vi för första gången står värd för ”Andra chansen”, säger Anders Thorén, Eventproduktionschef på Visit Linköping & Co i ett pressmeddelande.

4/2 Deltävling 1 – Göteborg
Scandinavium

11/2 Deltävling 2 – Malmö
Malmö Arena

18/2 Deltävling 3 – Växjö
Vida Arena

25/2 Deltävling 4 – Skellefteå
Skellefteå Kraft Arena

4/3 Andra chansen – Linköping
SAAB Arena

11/3 Final – Stockholm
Friends Arena

För den som vill hänga på låset till närmsta biljettombud eller sitta med dator/telefon i högsta hugg. Ställ klockan på ringning den 31 oktober även om ni har sovmorgon den måndagen för då släpps nämligen biljetterna.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *