Melodifestivaltema i SVT:s nya lördagsunderhållning ”Gissa låten”

För den som musikintresserade i allmänhet kan SVT:S nya lördagskvällsunderhållning ”Gissa låten” vara något att spana in. Premiäravsnittet imorgon den 24 september klockan 20.00 bör definitivt ses av de Melodifestivalintresserade då ett av kvällens teman är Melodifestivalen.

I gissa låten tävlar två lag mot varandra genom att känna igen vilken låt som spelas och ställa sig på rätt svarsalternativ. Tv-tittarna kan också vara med och tävla hemma i tv-soffan så det är perfekt läge om man vill se vilken i familjen som verkligen hänger med bäst eller vem ur kompisgänget som har bäst koll på exempelvis sommarplågor och MF-bidrag genom tiderna.

I första programmet är det ingen mindre än Babsan och Anna Book i Claes Malmbergs lag som tävlar mot Hanna Hedlund med Farzad Farzaneh och Rickard Söderberg vid sin sida.

Apropå Melodifestivalen… När tiden för att skicka in bidrag till nästa år gick ut nyligen så hade det kommit in 2478 låtar. Det är 28 fler än förra året.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *