Jasmine Kara har en röd tråd – minst

jasmine_zpsaqhyajbe
Nu kommer en glad Jasmine Kara ut i en röd klänning med hög slits nästan ända upp till midjan på var sida. Under bär hon röda byxor och på fötterna – gissa färgen? Ett par röda träningsskor.

Jasmine tycks ha rådfrågat Sanna Nielsen och lånat hennes spotlighsidé från Undo men gjort om uppsättningen. Jasmine har bra energi och rör sig med såväl bestämda steg mellan scenens olika delar som sittande mitt på denna under tiden LED-golvet blir en röd virvel. En del av klänningen/släpet sitter fastspänt i ena handen vilket gör att när hon rör den fria armen följer tyget med.

Jasmine är lite osäker än på koreografin men hon ser mer mjuk ut vid sista genomkörningen och sjunger bra i ”Gravity”. Även här kommer numret upplevas lite snurrigt. Inte lika mycket dock. Det ser bra ut för henne.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *