Bella & Filippas enkla plan – att vara sig själva

filippaBella_zpscdi3ax2e
Bella & Filippa är två unga charmiga debutanter i den här tävlingen, som dessutom skriver historia. Bella är den första artisten att vara född på 2000-talet. Deras låt heter ”Crucified” och är skriven av Peter Hägerås, Mattias Frisell, Jakob Stadell, Filippa Frisell och Isabella Snihs. De trivs i rollen och att faktiskt äntligen vara här.
– Det känns superkul verkligen. Det är roligt att vi har den här stora chansen redan att sprida vår musik till så mycket människor nu när vi är så unga. Det är så häftigt. Vi är ganska nya liksom så det känns superkul.

Hur länge har ni skrivit musik?
– Vi är bonussystrar så vi började tillsammans för fyra år sedan. Vi var bästa vänner innan vi blev bonussystrar också. Vi har känt varandra sen vi var 4-5 år.

För Filippa och Bella har det gått alldeles ypperligt att gå från att vara vänner till att plötsligt bli bonussystrar och bo under samma tak. För många andra kan det bli både tjafs och slagsmål så något särskilt tips på hur man håller sams hade de inte att ge.
– Det är inget vi har behövt tänka på för vi är så pass nära och båda är ganska öppna och pratar om saker. Kommunikation är nyckeln till alla konflikter och det är vi bra på så det är inte så svårt.

Deras plan är till stor del att de bara ska vara sig själv vilket duon är övertygade om att fixar. Det var så de började och så kommer tjejerna att fortsätta.
– Det känns jättekul. Det känns härligt att äntligen få köra. Vi ska ha superkul! Det kommer bli jättebra, säger de inför lördag.

Publicerat av

Diana Wikström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *