Jasmine efter missödet: ”Ingenting är konstigt för mig”

Efter genrepet tog jag chansen att få lite kommentarer från Jasmine Kara om kvällens genrep och det tekniska missödet som gjorde att hon fick ta cirka 1/6 av låten två gånger. Det var en Jasmine som för övrigt att vara på kramkalas även visade sig vara väldigt pratglad och uppåt.

Hur känns det efter genrepet?
– Det känns otroligt underbart. Det är såhär, vilken känsla!

Kan du utveckla den känslan?
– Det känns som man blir mycket lugnare nu när det är publik här för nu känns det som nu kopplar man bort det här med prestige och press och allt. Nu är det bara underbart, kul och nu känns det verkligen som man når ut på ett annat sätt med det man vill liksom. Så det är…ja det är roligaste hittills faktiskt.

När musiken plötsligt tystnade och du stod där på scenen. Vad gick genom ditt huvud då?
– Alltså… jag tänkte bara såhär ”Yes, nu får jag köra igen!” Det var faktiskt väldigt väldigt kul och jag är glad att det hände, säger hon och skrattar.

– Nej men alltså jag njuter ju av varenda sekund som jag är här och varenda sekund som jag får stå på scenen med de här…värmemänniskorna eller värmefyllda människorna.

Vi får också en förklaring på varför Jasmine tycktes ta allt så kolugnt och att hon kunde börja om från början utan att det störde hennes uppträdande nämvärt.
– Det är inget konstigt för mig för jag är så van liksom att något händer för att jag har stått i tunnelbanan och i parker och alltså sjungit utan mikrofoner, teknikfel och så. Ingenting är konstigt för mig. Så jag kan vara beredd på vad som helst och bara ”ja ja okej”. Sen tror jag också nyckeln är till allt i livet egentligen att inte ta allting på… inte ta sig själv på så stort allvar egentligen. Alla har sitt och ingen bryr sig om man gör fel någon gång. vi är ändå miljarder människor och alla tänker på sig själva så skit samma. Ha kul bara! Säger Jasmine och avslutar med ett lättsamt och härligt skratt.

20_zpskepawpon
Jasmine sekunderna efter att det blev helt tyst
21_zps36ncfy57
Hon tar det med humor och börjar skratta.
8_zpsn03dliwq
David Lindgren och Clara Henry förklarar vad som just hänt samt passar på att kasta iväg en skämtsam pik till Kara.
10_zps8s5iwwtq
Sångerskan får instruktioner av studiomannen bakom scenen, Pernilla, innan omstart.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *