Krista gillar Sverige: ”Jag skulle vilja flytta hit”

krista pk_zpstxzlzlna
Krista fick jag ett samtal med under gårdagseftermiddagens presskonferens då hon hade hunnit känna på scenen redan och hon var glad efteråt.
– Första repet avklarat och vi hade jättekul. Det är mycket saker vi måste jobba på ännu som inte sitter. Men vi har ju rep och vi var inne i wieving room och bestämde olika nya kameravinklar och måste repa positionerna och allt sånt så att, nej jag tror att det kommer blir snyggt. Det kommer bli snyggt sen.

Vad gör att du vågar dig in i det här igen?
– Jag älskar Melodifestivalen och jag älskar Sverige. Jag skulle vilja flytta hit och jobba mer med musikunderhållningen här för jag tycker så mycket om det. Det är därför jag är tillbaka.

Vad är det med sverige du tycker om?
– Just musikbranchen och musikunderhållningen. Jag bor ju i Finland men mitt modersmål är svenska så det skulle vara härligt att vara här. Sen så älskar jag ju svenskar. Ni är ju så härliga och inbjudande så jag känner att det är så härligt att vara här.

Du är själv en av låtskrivarna till ”Snurra min jord”.
– Jag skriver ju alltid låtar tillsamans med olika människor men det här var ett bra team nu med Gabriel (Alares), Magnus (Wallin) och Gustav (Svenungsson) och låten är ju väldigt per-+sonlig. Jag har ju liksom skrivit den. Den handlar om mig och min pojkvän och just det här att man har varit tillsammans länge och man älskar varann men det är svårt att få tiden att räcka till. Vi är båda två sådana som satsar på karriären så det är svårt att få ihop tiden men man vill ändå satsa på kärleken. Så det handlar om det att det är ändå hopp i låten fast den är lite melankolisk och man hoppas att man håller ihop.

Känns det överlag som det sitter bra?
– Ja, koreografin sitter och vi vet ju vad vi ska göra. Vi måste verkligen bara finslipa vissa saker. Det är jätteviktigt med positioner också för de här specialeffekterna jag har och sådär, att det ska se bra ut.

Publicerat av

Diana Wikström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *