Loreen börjar repet med att driva med pressen

humor_zpsluq0gkhq
Loreen har ändrat en del i sitt nummer men inte mycket. Själva koreografin är helt oförändrat. Under första genomkörningen känns det dock lite förvirrat då hon dels inte springer lika mycket som sin dansare och dels mumlar fram texten. Mot slutet börjar hon dessutom skratta och dansarna hyllar hennes eller dyligt som slutpose. Det visar sig att detta inte är på riktigt.

Andra genom körningen, vilket är den korrekta, sjunger hon betydligt bättre och det ser ungefär ut som under Skellefteås deltävling förra veckan, förutom att de ändrat lite i färgsättningen och ljuset. Förutom att det ska bli mer framåtkänsla under hennes springsekvens vill hon att man ska få mer kontakt med henne, säger hon på svt.se:s sajt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *