Boris sätter tilltron till sin energi

boris pk_zpsdw1hcgp9
Boris René, som egentligen heter Lumbana i efternamn, var med i den tredje deltävlingen från Norrköping. det har gett honom något mer tid på sig att ladda om innan det är dags att kasta sig in i bubblan igen. Även om en direktfinalplats hade suttit bra ser han det positiva med andra chansens erfarenheter.

Hur har du laddat om?
– Jag har vart hemma i Örebro och laddat batterierna och repat och sjungit lite. Ja… gått igenom detaljer bara så det har varit skönt. Det mesta är kvar utom kanske några… lite ljusgrejer som vi fixade med i bakgrunden och så. Det kanske inte märks utåt men jag tror det ger en helt annan känsla.

Du kom till andra chansen förra året också, hade inte varit roligt att komma direkt till final den här gången?
– Vet du vad för mig handlar det som sagt att komma hit och dra nytta av erfarenheten som man kan få här och sen att jag ens gått vidare är för mig en bonus. Så egentligen att stirra sig blind på att gå direkt eller… nej utan nu får jag bara ännu mer erfarenhet. Fokuset handlar om att göra det så bra som möjligt.

Något särskilt recept för hur han ska kamma hem sin duell går inte att säga. Istället satsar han på de där erfarenheterna.
– jag vill bara gå upp och få njuta av den här scenen och jag får hoppas att svenska folket känner av den energin och den värmen som jag försöker sprida ut. Sen så får man se.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *