Lisa Ajax inför duellen: ”Det är vinna eller försvinna som gäller”

1
Lisa Ajax vann publikundersökningen igår inom sin duell.

Lisa Ajax kom till andra chansen via den andra deltävlingen i Malmö där Mariette och Benjamin Ingrosso blev henne övermäktiga. Nu kan hon få en ny chans att möta de i Friends. Vi kollar läget med henne såhär innan lördagskvällen.

Hur är det nu såhär i Linköping?
– Det är bra, det gick bra på genrepet tycker jag så att ja, jag är nöjd.

Det är något helt annat här i andra chansen mot i den ordinarie deltävlingen, med ett helt annat upplägg. Hur är det?
– Jag tänker inte så mycket på duellen men det är klart att när resultatet kommer sen så kommer man ju känna av det. Då står man där. Då är det verkligen såhär, vinna eller försvinna! Men när man är på scen så är det ju bara fokus på att man ska göra sitt bästa och verkligen sälja låten och numret och då tänker man liksom inte på duellen så.

Kände du dig nöjd och glad med allt efter resultatet där du fick biljett till andra chansen eller var det något du kände att du nog ville ändra på efteråt?
– Nej jag kände att det här är ett jättebra nummer och jag kände att det var… Deltävlingen jag var i hade ju bara två finalplatser att ge och det blir liksom, ja men mariette och benjamin var ju grymma. Sen så vet jag att folk tycker om min låt också så att det känner jag absolut inte att det var något jag ville ändra för jag vet att folk tycker om det.

Hur är stämningen mellan dig o Axel?
– Det är väldigt bra stämning, det är inga dåliga vibbar alls. Vi skämtar och har kul så det är superbra.

Nu återstår att se om Lisa Ajax kommer att gå till final med sin ”I don’t give a” skriven av Linnea Deb, Joy Deb, Ola Svensson och hon själv. Hon möter Axel Schylström och just denna duell visade sig vara den jämnaste röstningsmsässigt när gårdagens publikundersökning stod klar. Lisa fick 54 röster (9,6%) medan Axel fick 48 (8,5%).

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *