Anton gömmer sig i en huvtröja under hela repet

Anton Hagman_zpstgkbexzp
Anton Hagman har gömt sig i en grå huvtröja. Det är nu tredje veckan som vi får hänga på Antons repetitioner såhär en torsdagsförmiddag och det ser ut precis som under deltävlingsveckan. Ni kanske inte minns det men under deltävlingen blundade han extremt mycket. Anton blundar visserligen nu också men ögonkontakterna man får med honom både från scen och genom skärmen är desto fler. Hans låt tycks också ha satt sig på delar av pressens hjärnhinna för några rader bak hörs någon nynna på hans ”Kiss you goodbye” i en paus.

Låten är svängig men när han står där rakt u pp och ner i sin huvtröja så får man ingen känsla för själva numret. Kanske är det därför Henke säger efteråt att:
– Tack Anton, nu får du gå och sova.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *