Korrigering av bungykumplina under Mariettes rep

m3_zpsyczvj6lw
När bungyjumplinorna åker ner från taket betyder det att det är dags för Mariette. Hennes fyra dansare spännas fast i dessa och kanske få en känsla av hur det är att vara en boomerang.

Mariette har den enklaste biten – koreografiskt alltså. Sången är visserligen inte sån liten bit att sätta tänderna i och den kan hon. Dansarna får hålla tungan rätt i mun när de hoppar och kastar sig fram och tillbaka. Andra gången de kör igenom låten blir inkastet av Kenny tillbaka in på scenen inte särskilt snyggt och Kenny får ta något steg extra för att inte snubbla på den övre scenkanten. Detta verkar vara anledningen till att produktionen sedan letar fram en stege för att korrigera längden på Kennys lina. Dessutom verkar den ena av tjejerna ha svårt att nå Mariette. Lät frustrerad kommentar:
– Gah! Det kommer. Om tre minuter…
m2_zpsceo2cpj0

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *