kamferdrops förvirrar – med hjälp av dubbelgångare

Det verkar vara ovanligt många som har sina scenkläder på sig redan på torsdagsrepet. Hela gänget som ska vara på scen under Kamferdrops har också sina kläder på sig, vilket är rosa och blå prasslande outfits.

Hon inleder ”Solen lever kvar hos dig” med att ligga på rygg framför en mindre ”skog” av fyra träd, som om hon skulle kika upp mot solen. Tämligen omgående tar hon sig emellertid upp på fötter och börjar traska runt i sin lilla skog för att möta en saxofonist, Jonas Davidsson.

I numret ingår även kolsyrerök, försök till breakdansande av sångerskan, trolleritrick där sångerskan delas samt… följande fråga: ”Vem sjutton är originalet?? Saken är nämligen den att en kamferdrops dyker upp med mikrofon i handen för att sen försvinna i bakom ett träd. Strax därefter kommer en exakt likadan Kamferdrops fram bakom ett annat håll. Väldigt förvirrande men underhållande!

24

21

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *