Välkomstminglande Tobbe Blom om att trolla med Kamferdrops

Den där välkomstfesten var extremt lugn. Det vill säga egentligen var det bara ett mingel över några små munsbitar till ätbara föremål. Typ…

Artisterna kom dit och hängde ett litet tag men redan innan klockan slagit 22 började alltsammans kännas rätt dött. Edward Blom var den första som kom av artisterna och stod redan i rummet vid ett bord när jag anlände. Därefter trillade de övriga sakta men säkert in. Kamferdrops var den sista som lyckades hitta dit och hade förstås mask på sig.

Nu har vi ju fakiskt inte bara en utan två Blom på scenen här i karlstad. Dels artisten tillika kulinaren Edward Blom och så har vi Tobbe Blom som trollar med två Kamferdrops. Jag haffade honom för att prata lite kort om detta och i klippet nedan berättar Tobbe om hur det är att få dela kamferdrops på mitten.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *