Edwards osäkerhet kan bli hans fall

Edward är väldigt osäker på scenen forfarande. Det syns tydligt att han inte vet var han ska ha händerna och ser inledningsvis ut att försöka härma den där pinnen som han sjunger om. Första genomkörningen lät det bra ändå men i andra tappade han bort sig i takt en rejält till att börja med.Väldigt unikt och humoriskt nummer men den där osäkerheten kan bli hans fall. En annan sak som verkar vara lite krånglig är att komma upp på fötterna efter avslutningsposen när man har ett bord som kjol. Det går inte lika smidigt som vanligt för dansarna Keisha von Arnold och Lisa Arnold att ta sig upp. De tar det åtminstone med ro och bara skrattar över det.

edward

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *