Gardell veckan mest uppbackade – hela sju körmedlemmar

Jonas Gardell och hans kör soundcheckar som bäst bakom scenen. På scenen däremot är det tomt. det är lite så man undrar ”Var har ni gjort av flygeln?”Känns som det här kommmer bli ett riktigt avskalat nummer, hans ”Det finns en väg”.

Apropå kör så slår nog Gardell Rekord i att ha mesta antalet genom tiderna med sig. Tror inte det finns någon tidigare som har haft hela sju (!) stycken som backar upp. Än mindre i dessa tider sju stycken som faktiskt står på scenen. Han är i alla fall garanterat veckans mest uppbackade artist.

Uppräknat är dessa Joanna Perrera, Jessica Heribertsson, Johanna J:son Lindh, Dinah Yonas, Richard Nilsson, Prince Mpedzisi och Martin Kagemark.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *