Dotter behöver inte gråta – har ett läckert scennummer

Det är Dotter som är näst på tur att repa. Hon är ensam på scenen men backas upp av Dea Norberg och låtskrivaren Linnea Deb på kör. Hennes bidrag heter, för er som inte har koll på det riktigt än, Cry.

Dotter böjar bredvid mikrofonstativ, tagandes ett steg i taget mot det medan hon sjunger. Går därefter bort från det en liten stund gör att knäa på scenen. Det är avskalat och starkt framfört av henne, med tydliga rörelser och är hon nervös visar hon inte mycket av det varesig i sång eller koreografi. Jäkligt snyggt så men… låten talar fortfarande inte till mig. Dock är det flera runtom här som tycker att den är en av de bästa låtarna så det här kan vara en låt som delar folket.

dotter2

dotter3

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *