Midsommarfirande med Kalle i ”Min dröm”

Kalle Moraeus har med sig tre fiolinister och två par dansare. Kalle har gjort om scenen till en plats för midsommarfirande i Dalarna med blomsterlåda och blomstervalv. Vid första anblicken fick scenografin och dansarna tankarna på Hasse Anderssons ”Guld och gröna skogar” men… Det här är en helt annan låt med helt annan scenografi där alltsammans börjar med en spelemansgång från tungan upp till scenen där Kalle står stadigt vid sitt mikrofonstativ.

Kalle3

Kalle2

Kalle1

Mitt i andra genomkörningen av ”Min dröm” tycks han vara på väg att tappa texten och får jobba lite extra för att hitta tillbaka. Det känns faktiskt lite under det han sjunger att vi lika gärna skulle kunna sitta på en äng och se honom sjunga medan hans dansare virvlar runt i gräset.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *