Cool Kalle bara går och går

Efter en kaffepaus har Kalle Moraeus intagit platsen vid sitt mikrofonatitiv. Scenkläderna bar de redan under gårdagen.  Kalle som har gjort allt från Så ska det låta till sitt eget tv-program. Kalle är helt enkelt Kalle, den där sköna trygga killen som, känns det som åtminstone, tar allt som det kommer.

Det här inger precis en sådan känsla som ett midsommarfirande ska vara, trevligt och glatt med såväl folkmusik som folkdans. Det enda som saknas är en sak, det är inte på riktigt. Vi befinner oss i en arena…kalle

Notera att herr Moraeus släkting, hans kusin Anna Moraeus tar täten i spelemanståget upp från tunga för att sedan lägga ifrån sig fiolen och fokusera på dansen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *