Jessica Andersson om årets bidrag: Min ”Give me your love 2018”

I och med sin medverkan med Party voice är det sjunde året Jessica Andersson deltar. De första två åren 2003-2004 tävlade hon med Fame, en duo hon utgjorde tillsammans med Magnus Bäcklund. Åren 2006, 2007, 2010 och 2015 tävlade hon emellertid ensam, med olika typer av låtar och med varierat resultat.

Party voice, skriven av Niklas Carson Mattsson, Fredrik Kempe, David Kreuger och Jessica själv kallar hon för sin ”Give me your love 2018”. Det är också första gången hon tävlar med ett så pass genomarbetat nummer, om det och varför det kändes helt rätt att återigen ge sig in i tävlingen med detta bidrag berättar hon i intervjun här ovan.

12

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *