Olivias dansande lysmaskar får ”Never learn” att sticka ut

Olivia är den tredje sångerskan idag. Hennes bidrag heter ”Never learn”. Det här sticker verkligen ut i veckans startnummer då hon har fyra dansare som är utklädda till gröngula lysmaskar med knäskydd. Själv bär hon lite tuffare kläder med ränder som lyser i samma färg som dansarna.

Scenografin är läcker på temat ”flyga genom rymden” typ och alltsammans går i rosa, vitt samt lite gult. Olivia börjar ute på tungan där hon befinner sig under en stor del av bidraget där hon leende sjungande ”presenterar sig” innan hon går upp till den del där dansarna befinner sig. Det är väldigt mycket hopp och parkoursnurr från dansarnas sida medan Olivia själv står mer stadigt och sjunger/ooo-ar fram texten ganska så säkert.

Kul tänkt men om dansarna ändå har självlysande dräkter på sig, då känns det smått konstigt att de ibland står runt henne och dansar utan att synas speciellt mycket.

olivia1

olivia2

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *