Sången går i takt i Fuldans – inte dansen

För att citera DN:s Hanna Fahl när Rolandz äntrar scenen med två hyperglittriga körtjejer: ”Åh herre gud”.

Det här gänget har snokat rätt på  Alcazars förrådsnyckel och norpat deras discokula samt dragit på sig scenkläder som glittrar mer än typ alla 2000-talets renodlade riktiga schlagerbidrag tillsammans. Eller något åt det hållet… Även hans två körtjejer med utgångspunkt från en av de vita inrullade scenpuckarna Anna-Lena Björklund och Johanna Abenius.

Det är knädans, det är benspark, och armrörelser, lite shake mm. Vissa saker faktiskt i synk medan annat är helt i otakt. Men ingen lär garanterat märka här om något går i otakt som inte ska gå i otakt. Det enda som går i takt och ton hela tiden, det är musiken och sången.

Rolig fartfylld upptempolåt med Rolands men man får lite känsla av att vara på ett gigantiskt disco för mognare människor.

rolandz

rolandz1

pyro rolandz
I scenshowen ingår också snurrande pyro som är omöjligt att missa.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *