Det är inte bara i texten allt sitter snett – Även Rolands kappa gör det

Rolandz har tagit scenen i besittning. Man känner sig inte hyperblänadad idag så det kan vara något de har gjort med ljuset för att ändra det. Sen verkar dansen och öht koreografin mer synkroniserad hos gänget på scenen, även i fuldanspartierna så att säga.

R2

R4

Redan i första genomdragningen av bidraget plockar Roland eller Robert som han också heter, fram dialekterna tydligare.

Vid andra genomkörningen är det inte bara i texten allting ”sitter snett” utan även kappan som en av körtjejerna sätter på honom. Den hänger på tre kvart, på gränsen att ramla av, så Roland får lite jobb att se till så att den inte ramlar av.

R3

R1

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *