Lite trist tröja – i övrigt fortfarande supersnyggt av Mariette

Mariette ja… Hennes nummer var supersnyggt redan igår. Det är fortfarande supersnyggt men idag har hon en vit tröja på sig istället för den svarta. Den framhäver henne men tycker att man kunde gett henne någon lite mer intressant än en helt slät, trist vit kort tröja med hög midja.

Hon är säker både i ton och koreografi, fokuserad och med utstrålning . Hon är fokuserad och på skärmarna ser de flesta kamervinklar snygga ut förutom vissa där man knappt ser henne i kanten. Jobbas de bort blir det ännu bättre kan man tycka. Tror ändå att hon bör vara ganska säker finalist imorgon kväll om inget sker eller om svenska folket fastnar för något helt annat.

M1

M2

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *