Sigrid glömmer av lyftet

Sigrid1

Sigrid Bernson är först ut i sin deltävling. Det skulle ju se lite konstigt ut om hon drar upp samma kille ur publiken igen. Det är en sak som man egentligen bara kan göra en gång. Nu har hon och teamet kring henne löst det på så sätt att när det är dags för lyftet så ropar hon ”nu kommer det!” Därefter kommer dansaren springande upp på scenen för att ta emot henne. Detta är väldigt bra om man kommer ihåg som sångerska… Sigrid fick nämligen en mild tilt i huvudet och glömde av det. Så när Edvin kommer springande i slutet av andra genomdragningen hörs inget rop från Sigrid. Lyftet blir därav, inte lika snyggt som första. Edvin får en kram efteråt samt ett ”jag glömde!” av henne.

Sigrid2

sigrid3

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.