Tema orange på välkomstfesten

Välkomstfesten höll i Kristianstads rådhus, några våningar upp med utsikt över en del av staden. Passande nog var hela våningen inredd i färgen orange – allt från blommorna till fördrinken och dukningen samt buffébordet. Detta gillade Renaida skarpt när hon anlände och jublade över vad hon såg. Ännu gladare blev hon när hon fick höra att det är ännu mer orange längre in. Mimi smälte också in bra i miljön med sin jacka i samma färg.

välkomstfesten1

välkomstfesten5

Margaret kom inte då hon inte kände sig så pigg men de andra artisterna hittade dit. I minglet syntes även Robin Stjernberg. Maten var ungefär som den i Gävles välkomstfest 2016, det vill säga du tog en liten fyrkantig trätallrik typ och plockade på dig små munsbitar av olika typer och smak, bland annat salladsblad med lax på.

välkomstfesten6

välkomstfesten4
Olivia
välkomstfesten3
Sigrid vad den som glänste mest under kvällen
välkomstfesten2
Moncho tog sin lediga klädsel

Även underhållning stod på kvällsschemat. Bland annat några tjejer duktiga tjejer som sjöng. Den ena hade valt Sarah dawn Finers ”Moving on” och blev överöst av applåder för det från de samlade gästerna. Även en slags show spelades upp på balkongen utanför glasfönstren, men det känns som det var få som förstod sig på den. Vid 22 cirka drog undertecknad och då hade de flesta artister dragit därifrån. Det var endast ett fåtal som höll sig kvar. Däremot var det fortfarande en hel del artistsällskap och produktionsfolk som hängde kvar.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *