Istället för pepp – biljettcheck mellan Samir och Viktor

Såväl Samir som Viktor har bytt kläder, men huruvida det är repkläder eller ej vet jag inte. Känns som att det inte är de som ska användas på lördag. Dansen sitter bra för killarna som ju varit borta från turnén i några veckor, likaså den sångröst de har.

Det finns en nymodighet i finalen i grabbarnas nummer, och då pratar jag inte om deras spontana utrop ”I love Christer Björkman” som kommer ur någons mun medan de står bakom skärmarna under inledningen av andra genomkörningen. Det visade sig att detta tydligen straffades för cirka 10 sekunder senare dör musiken och de får ta om från början.

Nej, det nya är att istället för att peppa en trött Viktor på tungan checkar Viktor om Samir har bokat biljetterna till Lissabon.

sm1

sm2

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *