Kameleont-Reinada har planerat klädbyte igen – och utser sig som årets vinnare

R2

Surprise! Reindada har bytt kläder igen. Undrar om hon har kameleont-DNA i sn släkt? Idag har hon dragit på sig en orange dress med tyg som ser väldigt enkelt ut. Vid jämförelse med alla de andra kläderna vi har sett henne i så ser den här kreationen för enkel och tråkig ut. Då är det tur att det väntar andra som tydligen sys på just nu – i orange och gult. Och de har troligen inte planerat in någon nakenschock så man tager helt enkelt vad man haver. Solglasögonen ger hon till studiomannen utanför bild så är det problemet löst.

R3

Det saknas en dansare på scenen detta nummer. Det är Martin som tydligen är fast i USA på grund av något vitt som kallas snö.

Kameravinklarna ramar in Reinada och hennes dansare på ett bra sätt och sångerskan låter laddad i sin sång. Hon till och mer överraskar genom att självsäkert utropa att hon kommer vinna i år för att sen avfyra ett leende och gå av scenen.

R4

R1

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *