Margaret är ombytlig – nu med apa

Undrar om inte Margaret är 2018 års mest ombytliga artist. Både vad gäller kläder och själva koreografin. Hennes toalett ströks väldigt fort ur numret till ”In my cabana” men de hade inte tid att plocka bort sidoskärmarna då. De försvann instället i andra chansen. Nu har hennes cabanascen åter lagts till men den här gången som bakgrund på den stora LEDden. Dessutom har det smugit sig in en apa i den scenen, som går ”ape” i hennes cabana.

Kläderna ja… De går dagen i ära i rött. Första genomkörningen har hon en slags kimono över men den åker snart av. Det blir bättre men de där dinglande byxbenen känns lite för vida än vad de faktist skulle kunna vara för att det ska sitta fint på henne. Till detta har hon pärlhalsband runt halsen varav ett gigantiskt.

Margaret

Snyggt nummer som ger mer känsla än det i andra chansens. Sångerskans dagsform kändes däremot lite svajig i sången.

m3

m2

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.