Välkomstfest i stadshuset tjuvstartade finalveckan

Igår kväll tjuvartade finalveckan lite smått med en trevlig liten välkomstfest belägen i Stadshuset och Gyllene salen, återigen. En väldigt fin lokal som faktiskt passar sig utmärkt till denna tillställning. I sedavanlig ordning gjorde artisterna entré på röda mattan innan stegen bar uppför trapporna.

Renaida
Renaida
Rolandz
Rolandz
John
John Lundvik
Margaret
Margaret
björkman
Christer Björkman
Mariette
Mariette
Liamoo
Liamoo
Martin
Martin Almgren
Benjamin
Benjamin Ingrosso

 

Efter ett kort tal från någon högt uppsatt person som jag inte hann uppfatta varesig namn eller position på, var det dags för maten. Under detta tal slank några av de sent ankomna artisterna in. Jessica Andersson var en av de som kom lite senare. Förrätten och huvudrätten var helt vegetarisk men man kunde få glaserat pärlhönsbröst till om man ville. Desserten sedan bestod av fem små praliner med olika smaker och en syrlig god tårta.

Mellan huvudrätt och dessert gavs underhållning på den lilla scenen, av en duktig tjej som hade tre låtar på dagens repertoar varav en var en omgjord låt av självaste David Lindgren, som dock inte var på plats själv. Låten var dessutom omskriven till svenska och riktad mot artisterna, med betydelsen att de skulle sikta högt. Detta framträdande bringade bra med applåder från den samlade skaran.

Det var visserligen en trevlig lugn tillställning men samtidigt blev det aldrig någon riktig fart på det. Det fanns visserligen ett tomt utrymme i mitten med möjlighet till dans men för den som blev sugen – vilket ingen blev! Istället droppade folket av i snabb takt varteftersom man kände sig nöjd och hade smakat på delikatesserna från dessertbuffén. Några satt och pratade vid borden i mindre eller större grupper så omkring 23 började väl de kvarvarande få att dra sig därifrån under trevligt prat och umgänge.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *