Melodifestivalens programledare presenteras idag

Pusslet för Melodifestivalen 2019 börjar läggas ihop allt mer och idag läggs ytterligare en på sin plats då programledarna kommer att avslöjas. Redan tidigare har städerna släppts samt att ett flertal artister nämnts i samband med ett deltagande nästa år.

Städerna
Städerna som får besök av turnén har samtliga fått vara värdstad tidigare. Lidköping får  nu hålla en deltävling för andra gången medan det blir tredje gången för Nyköping. Dessutom får Leksand återigen besök. Detta blir fjärde gången för deras del.

Deltävling 1: Scandinavium, Göteborg, 2 februari.
Deltävling 2: Malmö Arena, Malmö, 9 februari.
Deltävling 3: Tegera Arena, Leksand, 16 februari.
Deltävling 4: Sparbanken Arena, Lidköping, 23 februari.
Andra chansen: Nyköpings Arenor Rosvalla, Nyköping 2 mars.
Final: Friends Arena, Stockholm, 9 mars.

Artisterna
En del artister sägs enligt Aftonbladet vara klara för nästa år medan andra
ska vara nära att tas med. Ann-Louise Hanson ska vara aktuell liksom Margaret och Magnus Carlsson. Nano, Wiktoria och Arvingarna ska redan vara klara samt då gänget The lovers of Valdaro som tagit sig till Melodifestivalen genom SR:S talangjakt P4 nästa.

Programledare
Marika Carlsson, standupkomikern, programledaren och nu också författaren som bland annat haft egna shower och lett QX gaygalan ska vara klar som programledare till nästa år. Men det känns inte som att hon kan axla hela denna programledarroll helt ensam. Det bör vara minst en till, kanske två som kommer stå vid hennes sida och dela programledarskapet, vilket också återigen Aftonbladet ska ha svar på. Det talas där om att det till och med ska bli totalt fyra stycken. Men svaret på vilka programledarna blir behöver vi faktiskt inte vänta så länge på för redan klockan 13 idag presenteras programledarkonstellationen av SVT.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *