Artisterna presenteras under förmiddagen

Under tisdagsförmiddagen här presenteras vilka 28 artister som kommer att vara med i nästa års Melodifestival. Aftonbladet har redan släppt en lista på 24 av artisterna som sägs ska vara med. Hur många rätt det blir där återstår att se. Bland annat står Margaret med som ska ha varit på tal tidigare för en eventuell återkomst.  Dessutom står flera veteraner med på listan som Ann-Louise Hanson och Andreas Johnson.

Dock är fyra av raderna i deras lista tom och det kan vara så att det gömmer sig ett stort namn där bakom någonstans. Förra året kom det en liten ”skräll” som inte varit med i förhandssnacket. Apropå förhandssnack så har tydligen även Paparizou nämnts som en av de möjliga artisterna. Om några timmar vet vi med garanti vilka 28 som kommer att stå beredda på Melodifestivalscenen 2019.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *