Arja, startfältets glada ängel

Arja kommer ut i en vit kreation med mycket tyg. Hon ser ut som en ängel där hon gestikulerar med den fria armen och höjer armen i en sydstats festdanspose bland annat.

Hennes förnamns uttal till trots så är Arja väldigt glad där hon rör sig dansant över delar av scenen med sin inlevelse. Nej, det går inte att undgå att bli glad av denna söta svenska visa med utländska festtoner, som faktiskt vuxit en aning.

På ledskärmen målas det upp en, något konstigt tecknad, jord som skiftar färg efter den årstid som Arja sjunger om. Denna jord omringas också av barn i en ring. Denna film samt Arjas änglakläder gör sig bra till det viktigas budskapet i ”Mina fyra årstider”. Ser vi till hela startfältet så finns det månsta starka bidrag så av den anledningen kan Arja inte räkna säkert med att gå vidare.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *