Enkelt, snyggt nummer för ”handpratande” Nano

Första genomkörningen var som en uppvärmning både positions- och sångmässigt. Nano kommer inleda ensam mitt på scenen men när han väl får sällskap skapar kören en ring runt honom för att sedan upplösa ringen och ställa sig på en fin rad. Själva numret är ganska mörkt. Det enda ljus han har egentligen är strobbar som blinkar i takt med musiken och en spot som fokuserar på sångaren. Redan vid andra lyssningen har ljuset blivit starkare.

Nano pratar mycket med händerna under sången och samt rör sig sidledes. Härlig , stark sång och enkelt men snyggt nummer i sig. Fick inte det fulla greppet idag men tror att med lite secenkläder på så kan detta bli ännu snyggare, för jag tror ju inte att dessa var scenkläderna.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *