Mirror mirror, Mohombi

Mohombi har fått en spegel in på scenen, framför vilken han utför större delen av sitt bidrag ”Hello”. Förutom att han själv avspeglas i denna så syns en tecknad kvinna dansa. Såg lite konstigt ut först men Mohombi lyckas ändå interagera ganska bra med denna tecknade partner. Det påminner tekniskt sett om Måns Zelmerlöw med sin tecknade gubbe men uppgraderat till 2.0.

Hans sång finns inte mycket alls att klaga på, såväl ord som toner som han levererar. Hela numret höjde sig dessutom när, till slut, den kärlek (som den kvinnliga dansaren symboliserar) plötsligt står där på riktigt som fysisk person.

Riktigt snyggt är det och trots den tjatiga refrängen så har Mohombi något här. Det han måste tänka på är var han står så att det inte helt plötsligt blir tre Monhombi i spegeln när man ser honom som animerad.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *