Säker Anna levererar sin del

Anna Bergendahl börjar sjungandes mellan de uppställda pelarna som ska representera trädstammar. Tänk att en sådan djup och stark röst kan finnas i denna sångerska, som känns lugn och säker. En kort promenad tar henne från trädstammarna till den uppbyggda älvskogen som gör sig fantastiskt fin som bakgrund där hon nu står vid sitt mikrofonstativ, med tungröken som omringar hennes fötter. Men det är också det enda som skogen är till för. BLir lit av en musikfilmskänsla av det.

Det tycks vara ett tema den här veckan att om du står på en spot och sjunger så ska du vifta/gestikulera lite fint med armarna. Detsamma gör Anna. Ashes to ashes levererar hon väldigt bra men vissa kameravinklar gör att det inte ser alltför snyggt ut på storbildsskärmarna och det kan hon förlora på.

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *