Wiktorias möte med regnet slutar i skratt

Vi kan troligen anta att Wiktoria bär sina scenkläder redan idag. Det är inte ofta man bär en lång svart glittrande klänning utan anledning. Sedan är sångerskan oerhört stilig i denna outfit! Hon står större delen av låten ”Not with me” bakom ett mikrofonstativ, men med både små och stora rörelser för att framhäva texten.

Hon tycks tappa några ord under tiden men håller tonen även fast hon lämnar sin trygga plats bakom stativet och bokstavligen  möter det regn som faller. Det vill säga nästan hela vägen. Vid de sista tonerna går det inte längre och sångerskan avbryter sången för att sammanfatta alltsammans i några få ord och brister ut i skratt.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *