Zeana intar (hiphop-)tronen

Zeana har fått en tron med vingar inrullad, från vilken hon börjar deras ”Mina bränder”. Omringad av fyra dansare i glitterbyxor och lila jackor. Hennes duettpartner fick till en början en helt annan stol i mörkret på sidan om men den trollade produktionen snabbt bort.

Förutom när Zeana sitter ner tycks ingen av de stå still en sekund. De har många positioner att hålla reda på så det är kanske inte konstigt att de har en del koreografi att jobba på medan den sjunger men under sista genomkörningen verkar det hyfsat synkat. Olika sorters pyro skjuts upp från scengolvet under avslutande refrängen. Det var något som Zeana inte var helt nöjd med, som hon sa att hon skulle skett snabbare. Dock uppfattade jag inte vad det var. Sångmässigt tycks allt sitta ganska bra.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *